Over mij

 

Een kind is als een vlinder

De één vliegt hoog, de ander vliegt laag.

Maar ieder doet het op zijn eigen manier.

 

Ieder kind is anders.....

Ieder kind is speciaal.....

Ieder kind is uniek.....

 

Mijn naam is Klaartje Emmen, remedial teacher en kindercoach/jongerencoach bij 'In mijn cocon'. Ik woon en werk in Dorst en omgeving.

In 2007 ben ik na de PABO begonnen op het speciaal basisonderwijs. Ik ben daar leerkracht geweest van groep 4 t/m 8. Tijdens mijn werk daar heb ik de opleiding MASTER SEN gedaan en heb mij vooral gericht op het oplossingsgericht werken met leerlingen met leer- en gedragsproblematieken.

In 2016 ben ik van baan veranderd en ben gaan werken als intern begeleider op een basisschool met een zeer diverse populatie. Ook hier lag vooral de focus op de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van de leerlingen. Ik heb veel cursussen en trainingen mogen doen en meer en meer kwam ik erachter dat mijn passie bij het individueel begeleiden en coachen van leerlingen ligt.

Vanuit hier is in 2022 'In mijn cocon' ontstaan. 

In de ochtenden begeleid ik individuele leerlingen of groepjes leerlingen op scholen op onderwijskundig gebied (begrijpend lezen, technisch lezen, spelling, rekenen, etc). Op het gebied van gedrag en op coachingsgebied.

In de middagen en avonden begeleid ik kinderen thuis, in mijn eigen praktijkruimte. Ook geef ik huiswerkbegeleiding aan leerlingen in mijn praktijkruimte.

Kijk voor verdere inhoud van mijn diensten vooral verder op deze website en wie weet tot snel.